U bevindt zich hier: Startpagina » Dixielandband

Dixielandband

Dixielandband Mister Dixieland

Dixielandband orkest Mister Dixieland - Een verrassing voor uw gasten, een gezellig en sfeervolle ambiance met een dixielandband. Mister Dixieland staat garant voor kwaliteit en gezelligheid.
Mister Dixieland Dixielandband weet elk feest op te vrolijken door zijn muzikale en vocale kwaliteiten. Lounge Dixieland Jazz & Evergreens. In de sfeer, kleding outfit en tijdsbeeld van de Roaring 20-ties. (Roaring Twenties) Mobiele live muziek voor elke gelegenheid! Saxen, klarinet en zang daarbij een begeleiding van een volledige ritmesectie op mp3-speler,een volledig dixielandorkest. Met deze mobiele versterking op batterijen kan ik op eender welke locatie optreden en kan men genieten van aangename muziek.

Perfect gekleed voor u!

In de kleding van de 1920-ties American Style, Peaky Blinders of met bolhoed ‘The English Style’ maar ook als kerstman, Dickens kledingstijl ...

Inzetbaar bij elke gelegenheid

Mister Dixieland is inzetbaar bij elke gelegenheid. Als loop act, bij uw receptie, winkelcentrum, braderie, jubileum, huwelijksreceptie, verjaardagsfeest, winkelopening, muzikale ontvangst, beurs, ...
Met de combinatie van zang en de diverse instrumenten, sopraan-, alt-, tenorsaxofoon en klarinet weet ik een gepaste sfeer te brengen.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw wensen.

Contact

Voor boekingen van Joseph Van Delft kunt u terecht op het onderstaande telefoonnummer of via het contactformulier.

Infoformulier